Rådgivning ved køb af vielsesringe

Skal du til at fri til din kæreste? Eller skal I snart giftes og leder efter vielsesringe? Hos Diamanten har vi mange forskellige forlovelses- og vielsesringe i sølv, gulv, titanium, hvidguld og stål. 

I er velkomne til at komme ind forbi butikken og få rådgivning om hvorfor du skal vælge stål fremfor guld eller omvendt – alt afhængig af hvad du arbejder med til dagligt.

Vi er beliggende i Farsø – i hjertet af Farsø Rådhuscenter – men vi har også mange kunder fra nærområderne såsom Aars og Løgstør.

Design jeres egne forlovelses- og vielsesringe

Hos os kan I være med til at designe jeres egen personlige vielsesring. Nogen kommer ind med deres bedsteforældres gamle forlovelses- eller vielsesringe og får dem ændret til deres egne. Vi hjælper altid gerne med gode ideer, hvis I har nogle ønsker, I gerne vil have indfriet.

Men hvad koster vielsesringe egentligt? Priser på vielses- og forlovelsesringe varierer naturligvis efter, hvilket materiale, I vælger samt om I vælger nogle fra butikken eller om I skal have designet jeres egne. Men vi lover jer for, at vi finder frem til det bedste tilbud, der matcher jeres ønsker og budget.

Kontakt os for et godt tilbud på guld- og sølvringe

Ønsker I at høre mere om mulighederne for guldringe eller sølvringe som vielsesringe, er I altid velkommen til at kontakte os.

Ring til Diamanten på telefon 98 63 10 63 eller send os en e-mail på diamanten9640@gmail.com

I kan også sende os en besked ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Hvem er vi?

Smykke- og urforretning som ligger i hjertet af Farsø Rådhuscenter.

DIAMANTEN

CVR: 30852699

​Find os her

c/o Farsø Rådhuscenter

Th. Eriksens Vej 20

9640 Farsø

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Har du spørgsmål til os eller en opgave, så kontakt os endelig.

Telefon: 98 63 10 63

E-mail: diamanten9640@gmail.com

Vi er medlem af

Guldsmedefagets fællesråd