Om DIAMANTEN​

Her i Farsø er det ikke den nyeste trend som går hurtigst, vi er mere til gode klassikere og holdbare minder, men jeg tager afsted på smykke messer 1 gange om året, og tager det ind som jeg synes ser spændende ud, og hører efter hvad kunderne ønsker sig af fremtidige mærker.

Lidt om mig/indehaveren, Sofie Bærentzen. 38 år, startede som elev hos Poul A. Hinrichsen i 1998, blev færdig udlært i 2000, hvorefter jeg blev, indtil at jeg fik lyst til at åbne min egen butik i Farsø. Jeg slog dørene op til Diamanten på Store Torv i Farsø, november 2007. Flyttede over i Farsø Rådhuscenter 01.04.2012. 


Jeg elsker smykker og ure, men elsker endnu højere at vejlede mine kunder frem til hvilket smykke, ur eller dåbsgave de skal give til dem de holder af. Da jeg nu har været i branchen i 20 år kender jeg mange af de lokale hvilket er en stor hjælp. 

Diamanten har tilknyttet guldsmede værksted og urmager. Det vil sige at man kan indlevere sine gamle smykker og ure og få dem sat i stand. Dette kan man få et tilbud på ganske gratis. Små reparationer som batteriskift i armbåndsure, og omtrækning af perle halskæder udføres dog i Diamanten.


Diamanten er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere, http://guldsmed.dk/ det betyder at alle gaver købt i Diamanten kan byttes i hele landet i 30 dage.

​Hvem er vi?

Smykke- og urforretning som ligger i hjertet af Farsø Rådhuscenter.

DIAMANTEN

CVR: 30852699

​Find os her

c/o Farsø Rådhuscenter

Th. Eriksens Vej 20

9640 Farsø

Få rutevejledning

Kontakt os i dag​

Har du spørgsmål til os eller en opgave, så kontakt os endelig.

Telefon: 98 63 10 63

E-mail: diamanten9640@gmail.com

Vi er medlem af

Guldsmedefagets fællesråd